Onsdag 26.desember

Melding frå Sten:

Ein liten melding fra onsdagsbadet. Me var 6 stykker som møttes i Godalen i dag til eint SEINT onsdagsbad. Ute på vår vante badeplass var stupebrettet kasta på land av stormen i helga. Legger ved noen bilder eg tok lags turstien for å vise at vinden har vore kraftig i helga. Stranda i Godalen var dekka av tare, så me bestemte oss for å bruke vinterbadetrappa vår. 5,1 grader var temperaturen i det ytre badeområdet, sjøl om det føltes mye kaldere ut.

Tid til ein gode kaffepreik var det og, der Niels imponerte med sine tyskkunnskaper.

Nå er det bare å forberede seg til nyttårsbadet, med et godt oppvarmingsbad på lørdag. Skal me ha fellesbading fra stranda første nyttårsdag, må me nok rydde stranda for tare. Ellers vil HMS ansvarlig stoppe oss i oppløpet!!!

og bilder:

Då var me komne til romjula og snøen slapp litt taket..

.. og det gjorde flunså og..

🙂 Svein Egil