Etter mye regn var det fortjent med litt godvær denne helga!

Godalengjengen samal som vanleg godt og Niels melder:

Flotte bilder du har tatt i dg Marianne. Svein egil kan vel hente disse på din Facebookside og ta dem ned på bloggen til sjbadeforeningen. Svein egil: her er litt tekst til bildene. Det ble en sommerdag i oktober! Sylvi var uheldig og fikk revet av et par leddbånd på den ene foten da vi kom på oppløpsiden ned til Godalen badeplass. Hun måtte d sitte lenge med foten nedkjølt i fjorden og ble derfor den som var lengst uti denne gangen! De som var med denne lørdagen : Marianne, Elisabet, Hilde, Arvid, Trond, Hanne, Sylvi , Niels, tove , Liv og Grethe.

Bilder frå Marianne henta eg frå fjesboka:

Me hadde ei flott helg på Longanes i Økstrafjorden.

Rundt 12 grader i sjøen, men for eit ver!!

Så litt pizzabaking..

Så da så!

Fine helgå!

Fin melding til onsdagen!!!

🙂 Svein Egil