Hallois!

Underteikna var på helgatur te Jærkysten. Eit fantastiks opphold på Jonsahuset, med tilhøyrande strandvandring og fiina veret!

Fekke denne mailen frå Niels!:

Hei Svein Egil!

Til Bloggen :

Nesten sommerlig var det denne morgenen- herlige varme sol og fine blå himmel! Det var Dagfinn, Astrid; Toril, Sylvi , Elisabet, Gry og Niels jsom jumpet ut i det glassklare vannet . Da me ankom Godalen badeplass møtte me en for for oss ukjent sjøbader. Han tok kontakt – opplagt og og akkurat ferdig med en dukkert: – og beklaget at han var i farten. Han måtte videre for å komme igang med øvinger til en amatøtteatererforestilling og me var så velkommen til å komme og se på kveldens teaterstykke.. Og så hadde han lyst til å komme tilbake til Godalen og ta et lørdagsbad med oss en annen gang!

Niels”

Så er det årsmøte på fredag!!!!

🙂 Svein Egil