God morgen godtfolk!

Onsdag og klokka er på vintertid..

Fina veret og fullmåne på himmelen kan ikkje bli feil.

Litt tung i håve, men Godalenlysten alligavel!

Jorunn og eg fekk ein fin velkomst på veg frå parkeringa på vgs.

og det vart fleire stemningsbilleder etter kvart..
The bade people is gathering..


Eit bad .. og eit til..


På veg uti!

9 badarar i sjøen og 3 badevakter i dag. 11 grader vart dagens temp.

Godt å samlast i soloppgangen og sjå at dagen gryr!

Me badast!

smileySvein Egil

Melding frå Jorunn og Niels:

Godalen sjøbadeforeningen på dagstur laurdag den 14. november til Ogna

Me møter på jernbanestasjonen i Stavanger 15 minutter før felles togavgang kl 10.54. Du kjøper billett i automaten på perrongen. Etter en flott togtur over Jæren går me av på Ogna st der Niels møter oss. Han loser sjøbaderne langs fem små smellvakre sandstrender som ligger på rekke og rad mellom knatter og berg. Dette er virkelig pittoreske og utsøkte perler av noen badestrender ! Me velger ut den aller vakreste og bader der J . Så loses vi videre til hytta til Niels litt lenger sør for å varme oss og spise medbrakt matpakke. Deretter går vi på beina til Sirevåg st (2000m) . Du kjøper billett i automat på perrongen. Derifrå er det avgang til Stavanger en gang i timen. Ta med godt fottøy og så regner me med 4-5 timer på hele turen.

Eg regner med å stiller med bil på Ogna og fraktar dei som treng det dei 3-4 km ned til hytta etter at me er ferdig med rundtur og bad på Ognastrendene. Dei mest spreke kan gå desse siste km til hytta..

Fra hytta til Sirevåg togst er det 2000m å gå

Niels Skramstad

Heng deg meg på badetur langs Jærkysten!

smiley