Hallaien!

Sten sende bilder frå lørdagsbadet:

Eg og Else møtte opp på Miljøstasjonen, men i dag var det lite folk. Kvitta oss med juleplasten og tok en snarvei til Godalen. Det var for glatt i Pølsesvingen i dag. Framme i Godalen var det stille, blei me aleina i dag? Men litt etter litt kom det flere ruslende ned veien og stien langs sjøen. Så me blei 7 stykker i dag og. Det var 6,3 grader i sjeøn (fleire meinte det var feil) og fint ver. Blei ein litt lang svømmetur for å henta inn termometeret som hadde “rekt vekk”. I dag måtte noen rusle tidlig heim, men den harde kjerne nøyt kaffien og preiken ved bordet. Et skikkelig godt 3. juledagsbad!

..og Marianne melder:

På Islands Brygge er vandet nu nede på 2 grader. Har badet to gange siden hjemkomsten, og begge med fire ture i vandet og saunagus ind imellem. I København er der frost og sne og på onsdag går det løs med det store nytårshop kl. 12. Billeder følger 🙂

..og Styret melder:

Viktige datoer:

Lørdag 24.januar, kl. 1030 hos Astrid – Tastabad

Fredag 27.februar, kl. 1900 hos Jorunn og SE. Årsmøte i Idsegata 17.

Me badast!

smileySvein Egil