Helg igjen og tid for lørdagsbad.

Hallaien!

Tre sjøbadarar og ein badevakt på tur te London (Jamie’s)

får melding frå Sten:

Hei!


Hadde apparatet med meg på lørdagsbadet for å sikre noen bilder fra dagens store begivenhet.
Godt oppmøte på miljøstasjonen, og det var godt med stoler å slappe av i mens en ventet på avmarsj til Godalen.

Da me kom te Strømsvik, fikk vi (uten av vi visste det) øye på den første av dei nye spanske baderne. Stående på et seilbrett – eller padlebrett.
Da vi nærmet oss klubbhuset kunne me alt på lang avstand skimte skiltet som var satt opp i løpet av morgenen av “den frie anarkistiske skiltgruppen” som gjør alt for å skilte seg ut. Etter nøye vurdering av kontrollkomiteen ble skiltet godkjent!.

I dag var vi også flere som skifta klær ut enn dei som var inne. Noe som bordet var et synlig bevis på. I alt 18 badere var vi i dag, og den spanske kolonien var på 3 stk (vener av Fransisco). Som vanlig var det et godt bad, 5,2 grader ble målt av Bodil som tok en ekstra svømmetur langt ut i Gandsfjorden for å få temperaturen til å bli lavest mulig (minst 5 meter).

Frokost og kaffe ble servet etter gammelt mønster. Niels holdt et kort foredrag om design, framdrift, kreasjon og tekniske detaljer angående opphenget av skiltet – til stor applaus. Dagfinn hadde frokosten sin med seg, og så juksa han litt med persille. 18 stk. i sjøen i dag, og sola skinte litt på oss og – og me nøyt det fina veret.”


Og bildene var lagt med..


Så var me tilbake, og kan gleda oss te Godalsbad..

Fiina veret!

smileySvein Egil